15 Mart 2014 Cumartesi

ilan ver sezonu açıldı!

ilan ver, ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan vermek, araba ilan ver, emlak ilan ver, ilan



















Evet arkadaşlar baya bir araştırmadan sonra ilan ver üzerine olan bir sitenin internet hayatına 9 ay önce başladığını görebilirsiniz.Büyük sitelerin olmasına rağmen çok kısa sürede arama motoruna kendisini sevdiren ve ilan ver kelimesinde belli sırada yerini almış bir sitedir.

Bir çok ilanı arama motorunda başlarda olan bir site. Her şeyi ücretsiz. Üye olup geldiğiniz takdirde ilan ver diyebilir ve sizde ürününüzü satabilirsiniz. ilan ver son dönemin en cazibe işi haline geldi ek iş yapmak ve kazanmak isteyenler ilan sitesi bulup ilan ver diyor.

Peki biz neden ilan ver üzerine çalışıyoruz. Çünkü büyük sitelerin haftalık 250 TL bilmem kaç lira dopingler ana sayfa, vitrin uygulamalarına aldığı onca paradan sonra o üyelerin geneli ücretli siteleri bırakıyor ve ücretsiz ilan ver diyebileceği sitelere yöneliyor. Bu yüzden bedava ilan ver üzerine kurulan bu site 9 aylık olmasına rağmen hızla Türkiye siteleri arasına girmeye başladı.

Unutmayalım arkadaşlar ücretli ilan vermekle beleş ilan ver çok çok farklı ücretsiz ilan verenlere verdikleri yer hiçbir şekilde kazançlarına ortak olmuyor.

İnternette ilan ver kullanışı artan internetin artmasıyla ve oturduğu yerden işini halletmek isteyen efor sarfetmek istemeyen kişilerin uğrak yeri haline gelmesinden dolayı git gide dahada bir önem kazanıyor.

Size düşende güzel siteler bulum tek kuruş almayan ilan ver siteleri bulmak ve hemen bu sektörden ek gelir elde etmektir. Daha sonra benim haberim olmadı olmasın.

Bir önceki yazımız olan Etkili olması için ne zaman ilan vermek lazım adlı yazımız ilginizi çekebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder