18 Nisan 2014 Cuma

Arabanı satmak için: Araba ilanı ver

Araba ilan ver ve ikinci el arabanı sat. 

Ocak-şubat aylarında yükselen döviz fiyatları ve artan ÖTV oranı nedeniyle artan sıfır otomobil fiyatları ikinci el otomobil piyasasını hareketlendirdi. Hem oto pazarları hem galericiler hem de araba ilanı ver diyerek yapılan aramalarda artış vardı.

İnternetten araba ilan ver

İnternetten araba ilan ver, internet artık hepimizin evinde, hatta hepimizin cebinde dolayısıyla internete bakmadan araba almak araba satmak çok zor. Peki internette bu işler nasıl oluyor. Hemen konuya girelim. 


araba ilanı ver, ilan ver, oto ilan ver, oto ilanı ver, otomobil ilanı ver, ticaret ve ilan, ücretsiz ilan ver, ücretsiz ilan verme, ücretsiz ilan vermek,



Araba ilan vermek?

Arabanın fiyatını öğrenmek için o yıl açıklanan kasko/sigorta bedellerine bakabilirsin. İkincisi ilan sitelerine göz atarak senin aracınla aynı model ve aynı kilometredeki araçların fiyatlarına bakabilirsin, böylece üç aşağı beş yukarı bir fiyat bilgisine sahip olmuş olursun. Şimdi otomobil ilan ver veya araba ilanı ver diye arayarak çıkan sitelere bir göz gezdirebilirsin. Araba ilanı verirken doğru bilgi vermek çok önemlidir. Araba ilanı verirken uygun fiyat vermek satışınızı kolaylaştırır. Bahar aylarında ve yaz aylarında ister ikinci el olsun ister sıfır olsun otomobil satışları kışa göre artar. Bu mevsimde araba ilan ver ve satışını yaparak işini geliştirebilirsin.  Araba ilanı verirken açıklama kısmında samimi yazmak, doğru bilgi vermek ve kazası vs varsa bundan bahsetmek, değişeni varsa bahsetmek, lokal veya genel boya varsa bahsetmek, kilometre bakımlarından bahsetmek önemlidir. 

Araba ilanı ver ve arabanın resimlerinin temiz olmasına dikkat etmelisin. Resimli ilanlara olan ilgi resimsizlere göre çok daha fazladır. Birçok açıdan ve ışığı iyi ayarlanmış fotoğraflar kullanarak araba ilan ver olayına ilgiyi artırabilirsin. Örneğin araba ilanı ver dediğin zaman başlığında arabanın markası modeli cinsinden bahsedebilirsin.
Evet bu yazımızda araba ilan vermek için yapılması gerekenlerden bahsettik.  Sen de arama motorlarında araba ilanı ver diye arayarak arabanı satabilirsin.


Bir önceki yazımız olan Ücretsiz İlan Ver  adlı yazımız ilginizi çekebilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder