26 Nisan 2014 Cumartesi

Otomobil ilanı ver

Otomobilinizi satmak artık çok kolay desem ne dersiniz? Nasıl mı ilan ver diyerek tabiki.


Peki bu kolaylık nereden geliyor tabi ki ilan ver diyerek arabanızı çok kolay bir şekilde pazarlıksız(size bağlı) bir şekilde satmak istemez misiniz? Yapmanız gereken sadece ücretsiz ilan ver diyebileceğiniz bir yer bulup arabanızın en güzel resimlerini çekip açıklama kısmına içtenlikle arabanız hakkında bilgi verip kısa bir süre içinde satmak.


araba ilanı ver, beleş ilan ver, beleş ilan vermek, ilan ver, oto ilanı ver, otomobil ilanı ver, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ilan vermek,


Peki etkili araba ilan ver nasıl olacak?


Çok basit yapman gereken öncelikle başlığını düzgün yazmak. Resimler arabanla alakalı olsun(ilk aldığındaki resimleri koyarsan kimse inanmaz). İçerik kısmı bir çok kullanıcı tarafından dikkate alınan önemli bir yer. Orayı boş bırakıp ya da alakasız bir şeyler yazarsanız ilan ver dediğiniz arabanızı kolaylıkla satamayacaksınız.

Ayrıca ücretsiz bir site bularak öyle ilan ver diyin çünkü haftalık en az 250 TL nizi alacak olan ücretli ilan sitelerinden de elinizden geldiğince kaçının yoksa kazanacağınızı da onlara teslim etmiş olacaksınız ki buda hiç adil değil. Örneğin; X otomobilinizi satmak için ilan ver diyeceksiniz. Başlık şöyle olabilir '' Sahibinden temiz ikinci el X markalı araba satılık'' hemen hemen google'da çok aranan kelimeler bunlar dolayısıyla google dostu bir başlık yaratmış olacaksınız. Buda onun hoşuna gidecek ve sizin ilanınızı daha çok ön plana çıkaracaktır. Site istediği kadar büyük olsun sizin ilanınız google ile barışık değilse bunun bi önemi yok bunuda aklınızdan çıkarmayın.

Arabanızda herhangi bir hasar veya tekrar üzerinden bir boya geçtiyse bunu mutlaka açıklama kısmında belirtin çünkü çok nadir sayıdaki insan muayeneye veya bir ustaya götürmeden satın alır ki bu orada zaten ortaya çıkar söylemediğiniz içinde güven kırıcılığına sebep olacaktır ki buda ilan ver dediğiniz arabanızı zor satmanızda öncülük edecektir.

araba ilanı ver, beleş ilan ver, beleş ilan vermek, ilan ver, oto ilanı ver, otomobil ilanı ver, ücretsiz ilan vermek, ücretsiz ilan ver, ilan vermek,


Yapılan araştırmalara göre insanlar otomobilin dış güzelliğine değilde gücüne ve kendisini taşıyıp taşımayacağına ve ne kadar ömürlü olacağına baktıkları yönde yani sizin yapmanız gerekende bu ilan ver derken bu kurallara uyarak yapmak. Böylece ilan ver dediğiniz hizmetinizi çok kolay bir şekilde satabilir ve rahat edebilirsiniz. İlk başlarda da belirttiğim gibi ücretli yerlerden uzak durun beleş bir kaç siteye aynı ilanı koymanız bile sizin için daha iyidir.

Şimdilik araba ilan ver ile alakalı yazımızın sonuna geldik. Umarım sizin için bir nebzede olsa faydalı oluyoruzdur... ilan ver sat mantığında devam etmeniz dileğiyle.

iş/eleman ilanı ver adlı makalemizi de okumalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder